Annelerin burcuna göre en çok seveceği hediye önerileri 2014 - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Annelerin burcuna göre en çok seveceği hediye önerileri 2014

Burcuna göre Anneler Günü hediyesi
Hangi burç anneye hangi hediye alınır?
Burcuna göre anneler gününde annemize nasıl bir hediye almamız gerekir?
Tüm hayatımıza yön vermesine izin verdiğimiz burçlar ve anlamları sevgilimize, arkadaşlarımıza ve anne babalarımıza aldığımız hediyelerde bile artık önemli bir rol oynuyor.
Kimin hangi hediyeden hoşlanacağını tam olarak kestiremeyen insanlar için o insanın burcuna göre bir hediye seçmek hem kolaya kaçması hem de kendini daha güvende hissetmesini sağlıyor.
Bu seneki anneler gününe de epeyce az bir süre kalmışken vefalı çocuklar annelerine olan sevgisini göstermek için harıl harıl ne alsam diye düşünüp duruyor. Eğer siz de karar vermekte zorlanıyorsanız bu sene annenizin burcuna göre bir hediye almayı deneyin. Kim bilir belki de onun en sevdiği şeyi almış olursunuz ve annenizi mutlu etmenin keyfini yaşarsınız.
İşte Burcuna göre Anneler Günü hediyesi tavsiyeleri 
Koç anneleri için hediye seçenekleri: Anneniz Koç burcuysa, ona bu anneler gününde şımartacak bir spa bakımı, kokular ve rahatlatıcı, meditasyon içerikli öğeler alabilirsiniz.
Boğa anneleri için hediye seçenekleri: O her zaman sağlığa, korumaya ve beslenmeye yönelik olan Boğa burcu anneleri evlatlarını korumak ve beslemek, ilk ve en önemli ilkesidir. Ona yemek yaparken kullanabileceği bir el aleti veya şık bir kahve makinesi hediye edebilirsiniz.
İkizler anneleri için hediye seçenekleri: Aslında güzel bir parti, onun için en güzel hediye olacaktır. Sınırlı bütçeye sahipseniz güzel kokan, çiçek kokulu bir parfüm hediye edebilirsiniz.
Yengeç anneleri için hediye seçenekleri: Sevgi dolu, sadık, besleyici, koruyucu ve duygusal olarak tanımlanan Yengeç annelerine üzerinde çocuklarının baş harfleri olan bir kolye, mücevher, fotoğrafları düzenlemesi için dijital albüm, eski günleri anlatan bir tablo uygun olacaktır.
Aslan anneleri için hediye seçenekleri: Aslan annesi tüm ailenin bir arada olmasından dolayı, Anneler Günü’nü ve diğer tüm özel günleri seviyor ve kutlanmaya değer buluyor. Bir tekne kiralayıp, içinde parti verebilirsiniz. Ayrıca kendi elinizle hazırlayacağınız bir kart veya resim de onu çok mutlu edecektir.
Başak anneleri için hediye seçenekleri: Onun kadar titiz ve temiz bir kadına hediye almak için, son teknoloji temizlik aletleri satan bir yeri gezmeniz yeterli olacaktır. Yeni çıkan çamaşır makineleri, buharlı yer temizleyicileri, pamuklu nevresim takımları… Organize etmeye ve temizlemeye yarayan aletler Başak annelerini mutlu edecektir.
Terazi anneleri için hediye seçenekleri: Terazi annesine lüks bir otelin spa bölümünde bir gün veya en iyi güzellik salonunda tepeden tırnağa bakım gibi kendini iyi hissetmesini sağlayacak hediyeler seçmeye yönelebilirsiniz.
Akrep anneleri için hediye seçenekleri: Akrep annelerinin gizemli ilimler hakkında yazılmış kitaplar, filmler veya oyunlar ilgisini çekecektir. Farklı felsefe ve akımları anlatan kitaplar veya değişik workshoplara katılabilmesi davetiyeler alabilirsiniz.
Yay anneleri için hediye seçenekleri: Bir Yay annesi için, hafta sonu kaçışı, küçük bir kasabada birkaç günlük tatil hediyesi muhteşem olur. Ayrıca Yay insanlarının parfümü çok sevdiğini de unutmayın. Yolda dinlemek için güzel bir albüm ve muhteşem kokulardan başka Yay burcu annesine ne mutlu edebilir ki?
Oğlak anneleri için hediye seçenekleri: Onun sorumluluk anlayışı oldukça fazladır. Oğlak annesi, önce çocuklarım diyen bir annedir. Duygusal ve sofistike bir kadındır. Kaliteli şeyleri sever. Şık bir bileklik veya yüzük, sevdiği ve ilgilendiği hobilerle ilgili bir kitap veya set, evde kullanabileceği kokular mumlar seti veya banyoda kullanılabilecek vücut setleri tercih edebilirsiniz.
Kova anneleri için hediye seçenekleri: Kova burcu annesinin çok farklı insanlardan oluşan bir çevresi vardır. O her zaman bağımsız, sürprizlerle dolu ve bakımlıdır. Her an bir yere gitme ihtimali olduğunu düşündüğünden, her zaman iyi dolaşmayı ve iyi görünmeyi sever. Bu yüzden güzellik setleri, bakım ürünleri, makyaj malzemeleri gibi hediyeleri tercih edebilirsiniz.
Balık anneleri için hediye seçenekleri: Yaratıcılık ve sanat dolu bir kadın, duygusal ve hayal dünyası oldukça geniş olan Balık burcu annesine, onun coşkularını ifade edebilecek bir hediye seçin. Örneğin resim kurslarına katılma veya tiyatro, bale festivallerine kombine bilet gibi. Ayrıca aromaterapi, masaj, spa gibi hediyelerden büyük mutluluk duyacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar