Katy Perry dünden bugüne saç modeleri - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Katy Perry dünden bugüne saç modeleri

Katy Perry porselen gibi prüzsüz yüzü, sevimli yüz hatları ve iri parlak mavi gözleri ile yüreğimizi fetheden çılgın sanatçı Katy Perry'nin saç stilleri ile yine birbirinden güzel saç stillerini sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Kariyer hayatında hızla yükselen ve bizlere keyifli müzikler dinleten Katy Perrysaç modelleri ve saç renkleriile de genç kızların saç ikonu haline gelmiştir. Her klipte ve her davette farklı saç renkleri ile göz kamaştıran Katy Perry sadece güzelliği ile değil çılgınlığı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Katy Perry birbirinden farklı çılgınca renkleri hızla denerken onun gerçek saç renginin ne olduğu konusunda meraklar da artıyor. O halde meraklı okuyucularımız için Katy Perry'nin kendi doğal saç renginin sarı olduğunu vurgulamakta fayda var. Ancak birçok kişi bunu duyunca şaşırıyor. Eminim ki okuyucularım arasında da şaşıranlar olacaktır. Çünkü Katy Perry kuzngun siyahı saç rengini öylesine doğal taşıyor ve kaşlarını da aynı renge boyattığı için bu doğal görünümüne daha da doğallık katıyor sonuç itibari birçoğumuz Katy Perry'nin gerçek saç rengini siyah zannediyoruz. Bu sonucun bir diğer sebebi ise Katy Perry şöhrete kavuştuğu ilk yıllarda yine kuzgun siyahı saç rengi ile bizlere hitap etmekteydi. Daha sonra Katy Perry siyah saçlarına patlıcan moru, pembe ve mavi tonlarda balyaj attırarak oldukça marjinal ve cazibeli bir saç modeli ile karşımıza çıkmış ve bu saç rengi ile Selena Gomez ve Jessie J ye de örnek olmuştur. Daha sonrasında bakır tonlarında ters ombreyi deneyen ünlü şarkıcı Katy Perry 2011 yılında ise şeker pembesi tonlarında saç rengi kullanarak saç devrimi yaratıcılarının arasına katıldı diyebilirim.






Katy Perry en güzeç saç modelleri
Katy Perry
Katy Perry'nin 15 yaşında doğal saç rengi olan sarı saçları ile poz vermiş olduğu resmini sizlerle paylşaıyorum. Sarışın güzel 2011 yılında kullanmış olduğu pembe saç renginden sonra pembe ve platin saç rengini karıştırarak ortaya ilginç bir renk çıkarmış ve yine sarışın haline dönmüştür diyeceğim ama bir anda durdum çünkü hızla saç rengini değiştiren Katy Perry sarışın haline dönse de rengarenk saçların büyüsünden kendini alamadı ve yine çılgın saç renklerine döndü. Bu arada bir detay daha vermek istiyorum. Katy Perry 2010 Mtv Movie Awars'a mavi bir peruk ile katılmıştır. Sonrasında mavi saçların kendisine fazlası ile yakıştığını düşünerek sarı saçlarından sonra saçlarını maviye boyatmıştır.






Katy Perry'nin doğal saç rengi sarıdır
Katy Perry Kendi Doğal Saç Rengi

Katy Perry'nin mavi saçlarına geçmeden önce onun ilk çılgın saç deneyimini sizlerin zevkine sunmak istedim. Yukarıda da belirttiğim gibi Katy Perry kuzgun siyahı saçların ile renkli balyajların ahengini müthiş bir şekilde yakalamıştır.







Katy Perry siyah saça pembe balyaj ve mavi balyaj
Katy Perry Pembe ve Mavi Balyaj
Peruğun her ne kadar yapmacık görüntüsü olsa da mavi saç renginin Katy Perry'ye mükemmel derecede yakışması ile bu kusur görülmez hale geliyor ve sonrasında da Katy Perry de saçlarını maviye boyatma kararından emin oluyor.






Katy Perry mavi saç rengi
Katy Perry Mavi Saç Rengi
Katy Perry isabetli bir kararla saçlarını maviye boyatmış ve ciddi bir topuz ile karşımıza çıkmıştır. Katy Perry'nin iri mavi gözlerinde ve porselen yüzünde bu saç rengini fazlası ile güzel durduğunu söyleyebilirim.






Katy Perry mavi saç rengi ve saç topuz modeli
Katy Perry Mavi Topuz
Yine mavi peruk ile görmekteyiz Katy Perry'i... İlginç bir kahkül kesimi ve düz saç modeli... Ancak saçların uç kısımlarına dalga verilmiş ve dolayısı ile Katy Perry bu peruk ile adeta bir bebek gibi görünüyor.






Katy Perry mavi renk peruk saç
Katy Perry Mavi Peruk
Katy Perry mavi saçlarına mavi renkte postiş taktırarak saçlarını uzatmış ve düz fön çektirerek gergin bir at kuyruğu saç modeli elde etmiştir. Katy Perry'nin yüz hatlarını ortaya çıkaran bu saç modeli aynı zamanda onun yüzünü biraz uzun göstermiştir. Yüz hatlarını biraz inceltmek isteyenler için uygun bir saç modeli olacağını düşünmekteyim.






Katy Perry çılgın mavi saç rengi ve Katy Perry at kuyruğu saç modeli
Katy Perry Mavi Saç Rengi ve Gergin At Kuyruğu Saç Modeli
Katy Perry'nin bu peruğu ne kadar sevimli ve ilginç dursa da yapmacık olduğu çok bariz olduğu için beğendiğimi söyleyemem. Ancak çok özel analrda şirinlik yapmak isteyen çılgınlık noktasında sınır tanımayan bayanlarımızın hoşuna gidebileceğini düşündüğümden ve Katy Perry'yi bu şekilde de görebilemin açısından sizlere bu resmi sunmaktayım.






Katy Perry çılgın mavi peruk
Katy Perry Mavi Kalpli Peruk
Yine mavi saç rengi ile olduğu gibi aynı zamanda Katy Perry'nin ilginç bir saç modeli ile karşınızdayım. Öyle bir saç modeli ki ben susayım resim konuşsun istiyorum...






Katy Perry Mavi Saç Rengi ve Katy Perry Kazınmış Çılgın Saçlar
Katy Perry Mavi Saç Rengi
Katy Perry'ye her saç modelinin ve her saç kesiminin yakıştığını biliyoruz, ancak o uzun saçları ile daha güzel demekten kendimi alamıyorum. Yine de Katy Perry'nin kısa saçlı halini sizlerle paylaşıyorum.






Katy Perry Mavi Saç Rengi ve Katy Perry Kırık Saç Kesim Modeli
Katy Perry Mavi Saç Rengi ve Katy Perry Bob Saç Kesimi
Katy Perry patlıcan moru saç rengini de denemiş ve bu sayede yüzüne de renk katmıştır. Katy Perry'yi siyah saç renginden sonra en çok patlıcan moru saç rengi ile beğeniyorum. Çünkü Katy Perry patlıcan moru saç rengi ile oldukça renkli ve güzel bir görünüm sergiliyor.






Katy Perry mor saç rengi
Katy Perry Mor Saç Rengi
Katy Perry şeker pembesi saçarını topuz yaptırmış ve rengarenki şık bir saç aksesuarı ile saçlarını süslemiştir. Kedi makyajı ile bütünleşen bu saç rengi Katy Perry'yi yine bebek gibi  göstermiştir.






Katy Perry pembe saç rengi ve saç topuz modeli
Katy Perry Küllü Pembe Saç Rengi
Katy Perry'nin omuz hizasında saç kesimini de sizlerle paylaşmak istedim. Katy Perry katlı kısa saçlarını adeta gelişi güzel bırakmış gibi görünüyor ve bu doğallıkla oldukça çekici hale geliyor.






Katy Perry Siyah Saç Rengi ve Katy Perry Kısa Saç Kesim Modeli
Katy Perry Siyah Saç Rengi ve Katy Perry Kısa Saç Kesim Modeli
Katy Perry omuz hizasındaki saçlarına bu defa dalgalı fön çektirmiştir ve saçı ile zıt renkte olacak şekilde harika bir saç bandı ile saçlarını süslemiştir. Kahküllerinin de anlına düşmesi ile gözleri mükemmel derecede ortaya çıkan Katy Perry bu saç modeli ile oldukça sevimli görünmektedir.






Katy Perry dalgalı saç modeli
Katy Perry  Dalgalı Saçlar
Katy Perry kuzgun siyahı saçlarına düz fön çektirip ikiye ayırarak yüüzünü odak noktası haline getirmiştir. Yüz güzelliğinin ortaya çıktığı bu resimde Katy Perry'i masum buluyorum.






Katy Perry siyah saç rengi ve düzz saç modeli
Katy Perry Düz Siyah Saçlar
Bu defa Katy Perry siyah ve uzun saçlarına doğal dalgalar verdirmiş ve hareketli bir görünüm elde etmiştir. Bu enerjik görünümü onun gülümsemesine de yansımış ve Katy Perry'nin bu resmi adeta mutluluğu simgelemiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar