Saç Bakımında Kolay Kür Hazırlaması - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Saç Bakımında Kolay Kür Hazırlaması


Saç Bakımında Kolay Kür Hazırlaması

Bakım kürü 1:
Yarım tatlı kaşığı ve aynı ölçülerde badem yağı, hint yağını karıştırın içerisine 2 ampul E vitamini ve 2 ampul bepanthene ampul de ekleyin ve karışımı hafif masajla saç diplerinize sürün nemli sıcak havlu sarın ve yarım saat sonra yıkayın saç dökülmesine çok faydalı olacak.
Bakım kürü 2:
1 kaşık gül kurusu, 3 kaşık kurutulmuş papatya, 3 kaşık kuru lavanta, 1 kaşık kuru kekik bu bitkileri bir litre kaynamış suya ekleyin ve yarım saat demlendirin banyo sonrası son durulama suyu olarak saçlarınıza dökün.
Bakım Kürü 3:
1 kaşık lavanta kurusunu  yarım litre kaynayan suya ekleyin beş dakika kaynatın ve ağzı kapalı demlenmeye bırakın.  Kaynadıktan sonra süzün bu suyla saçlarınızı yıkayın her banyo sonrası uygulayın.
Lavanta Bakımı, Lavanta Maskesi
Bakım Kürü 4:
Bir miktar buğday çimi alın ve ezip suyunu çıkarın çıkan suya zeytin yağı ekleyip saç diplerinize masaj yapın.

Bakım Kürü 5:
Servi, biberiye, zeytin yağı, ardıç ve yumurta sarısı karışımını saçlarınıza uygulayın saçların daha gür çıkmasını sağlar.

Bakım Kürü 6:
Maydanoz ve marulun suyunu sıkıp  içine susam yağı ekleyin bu karışımı saç diplerine hafif masajla uygulayın saçlar çok daha parlak ve güçlü olacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar