Bakımlı Saçlarda Püf Noktalar - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Bakımlı Saçlarda Püf Noktalar


Bakımlı Saçlarda Püf Noktalar

Bakımlı saçlara kavuşmak sizin elinizde eğer çok yağlanan saçlara sahipseniz aşağıda yazmışolduğum tarifleri uygulamanız yeterli olacaktır. Bakımlı olabilmek için saçların canlı ve parlak olması en baş kuraldır. Mutlaka saçlarınızı iyice temizleyin ve yıkama esnasında saçlarınıza biraz daha fazla özen gösterin. Saçların canlı olması sizin yapacağınız ev de birkaç ufak maskeyle çok daha canlı olacaktır. Koyu renk saçlar sanki daha çabuk yağlanıyor gibi görünsede bunun saçla alakası yoktur sadece koyu renk saçlarda saç dipleri daha yağlı görünür. Açık renklerde buna pek rastalanmaz. Açık renkli saçlarda bir okadar olumsuz olan yanı çok cansız dururlar saç diplerinde yağlanma göremezsiniz ama saçların uçlarında olabildiğince incelmeler görmek mümkündür. Buda saçınızı olabildiği kadar bakımsız gösterir.

Canlı saçlar için bakım kürü:
Genellikle cansız olan saç renkleri açık saç renginde olanlardır onların uygulayacağı bu maskeyle saçlar muhteşem güzelliğe  kavuşacaktır. Yağlarla saçlara yapılan bakımlarda çok olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz maliyeti çok uygun olan bu yağlara aktarlar ve baharat satıcılarında bulabilirsiniz. 2 kaşık zeytin yağını ısıtın hafif saç diplerinize saçınızı ovarak yedirin ve sıcak suda beklettiğiniz havluyu kafanıza sarın ve bekleyin yarım saat sonra saçlarınızı durulayın bu işlemi hafta bir uygulayın değişime inanamayacaksınız.
Yağlı Saçlara Bakım, Yağlarla Bakım Kürleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar