saç renginiz hangi sarı? - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

saç renginiz hangi sarı?


sarı saç rengi her zaman için çekiciliğin sembolü olmuştur. Güzel ve çekici görünmek için en çok denenen yolların başına saçlarımızı sarı renge boyamak veya boyatmak gelir. Ancak saçlarımızın sarı olması herkadını güzel göstermez.Saç rengi günlük hayatımızdabazen bulunduğunuz ortamdaki ışık ve güneş ışınları ile çok daha farklı bir renk gibi görünebilir.

Sarı Saç Rengini denemek isteyen birçoğumuz Ten Rengi uyumuna dikkat etmeden hemen saçlarımızı boyatırız. Ancak günümüz de gelişen teknoloji ve ufak makyaj hileleri, fondötenler, saç renklerinde ki çok farklıtonlarla artık ten rengi ile uyumsuz saç rengi kalmadı denilebilir..

Çarpıcı ve karşı konulmaz
Çekingen ve kendine güvenli
Kıştırtıcı ve doğal
Büyüleyici ve ulaşılmaz
Gösterişli ve şık…


Sarı saç baş döndürür. Tıpkı operasyonsuz estetik olmak gibi… Sarışınsanız kendinizi bir yıldız gibi hissedersiniz. 
Sarı rengin
 sayısız tonu, kişiliğinizin ve ruhunuzun sonsuz gölgelerini yansıtır. Siz de sarı saçlara sahip olmak istiyor ama cesaret edemiyor musunuz.
Artık ilk kez sarışın olmak artık bir cesaret işi değil!

Sarı Saç Rengi
Sarışın bir kadın olmak hepimizin hayali ve hayatta mutlaka birkez olsun denemek isteyeceğimiz bir şeydir. Ancak Saçlarımızını doğal rengi koyu renklerse yani koyu kahve, siyah gibi renklerse Sarışın olmak bizim için hem riskli hem zahmetli hem masraflı bir duruma gelecektir.

Çünkü koyu renk saçların Kimyasal içerikli Saç Rengi açıcılar (Oreal) ile açılması ve Sarışın olmadan önce dip renginin iyi tutması için bu işlemin yapılası zorunludur.

Belki bizler farketmiyoruz ancak Saçların kimyasallarla açılması çok riskli ve gelecek zamanlarda saçların gücünü kaybetmesine, cansızlaşmasına neden olacak bir işlemdir. Bir çok ehil olmayan kişi tarafından ve kullanılan ürünlerin talimatlarına uymak yerine kendi bildiği gibi işlem yapan kişiler yüzünden bir çoğumuzun saçları yanmaktadır ve zarar görmektedir.

Sarı Saç Rengi

Sarışınlık hayalimizden asla vazgeçelim demiyoruz ancak bu işin maliyet yönüne de değinmek gerekecek. Çünkü böylesine kimyasal işlemlere tabi tutttuğumuz saçlarımızın cansızlaşmaması ve parlaklığını koruması için hem saç açma işlemi öncesinde, hem saçların açılmasından ve boyanmasından sonra ki süreçte saç bakımını mutlaka yapmalıyız. Çünkü Bakımsız saçlara ne kadar boya, fön, parlatıcı gibi işlem yaparsanız yapın olumlu bir sonu alamazsınız.

Sarı Saçlara sahip olmak bahsettiğimiz gibi uzun ve maliyetli bir süreç olsada Saç Boyası üreticilerinin özellikle son dönemlerde üretmeye başladıkları Bitkisel İçerikli Saç Boyaları ile de bu sorunu halletmenin daha kolaylaştığını söyleyebiliriz. Özellikle son dönemlerde ülkemizde satılmaya başlayan Saç boyası ve Saç Bakım Ürünlerinin saçlarımızı daha Canlı ve parlak gösteriğini bu boyayı kullanan profesyonellerden duyuyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar