botoks nedir ve botoks yaptırmalımıyız - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

botoks nedir ve botoks yaptırmalımıyız


30 yaşından sonra hücreler arasında bulunan jelin azalmaya başladığını ve 40’lı yaşlarda etkisini iyice kaybettiğini vurgulayan Prof. Dr. Kışlaoğlu bir koruyucu hekimlik hizmeti olan aşının estetik cerrahide benzerleri olduğunu söyleyerek ‘’Bunlardan biri de botokstur. Özellikle kötü kullanılan mimikler yüzde deformasyona neden olur. Botoks mimikleri terbiye eder, yüzdeki çizgilerin oluşumunu engeller. Çok mimik kullanan kişiler 40’lı yaşlarda koruyucu estetik önlemi olarak botoks yaptırılabilir’’ şeklinde konuştu.
Göz Kapağı Estetiği
Göz kapağı ameliyatı ya da blefaroplasti, göz kapaklarına uygulanan estetik cerrahi girişimdir. Alt ve üst göz kapaklarından fazla sarkma ve torbalanmaya neden olan deri fazlalıkları çıkarılır ancak çıkarılan doku miktarlarının çok iyi planlanması gerekir.
Göz kapağı estetiğinin lokal anestezi ile yapıldığını ancak hastanın talebine göre veya başka işlemler de yapılacaksa genel anestezi altında da yapılabileceğini belirten Prof. Dr. Kışlaoğlu ‘’Hastanın mevcut şikayetlerine göre sadece üst veya alt kapaklar ya da her ikisi de aynı anda ameliyat edilebilir. Ameliyat ortalama 1–1,5 saat sürer’’ dedi.
Liposuction ile Vücut Şekillendirme
Vücudun çeşitli bölgelerinden vakumla yağ emilip gereken bölgelere bu emilen yağdan enjeksiyonla ilave yapılarak, vücudun yeniden şekillendirilmesi sağlanır. Eskiden 3 litreden fazla yağ almayı riskli bulan plastik cerrahlar yeni buldukları yöntemle 10 litreye kadar yağ çekebiliyor ve vücudun adeta bir heykeltıraş gibi yeniden şekillendirilmesini sağlıyor. Liposuction sonrası hasta, işine birkaç gün içinde dönebilir, normal aktivitelere 1–2 hafta içinde yeniden başlayabilir.
Anneniz Yaşlılık Belirtilerine PRP ile Veda Edecek!
Ciltte oluşan kırışıklık ve yaşlılık izlerini gidermek için PRP tedavisi ile çok kısa sürede istenilen sonuçlar elde ediliyor. İşlemin uygulama aşamasında öncelikle kişinin kendi kanı steril bir ortamda alınarak, özel bir santrifüj cihazında yüksek hızda ve belli sürelerde döndürülüyor. Santrifüj edilen kan ayrıştırılıyor, kanın alyuvar ve akyuvarlar gibi şekilli elemanları dibe çökerken trombositten zengin bölümü de ortaya çıkarılıyor. Bu plazma özel bir işlemle alınıyor ve tedavi edilecek bölgeye mikroenjeksiyonlar yoluyla enjekte ediliyor. İşlem yaklaşık 30 dakika sürüyor ve aynı gün içerisinde kişi evine dönebiliyor.
Ellere Lipofilling Mucizesi…
El yüzeyinde yaşlılığa bağlı doku kaybında hazır dolgu maddesi uygulaması ya da lipofilling işlemi uygulanır. Cilde anestezik bir krem sürüldükten sonra beş dakika içinde ince bir iğne sayesinde uygulama gerçekleştirilir ve çalışan kişiler bu işlemi öğle tatilinde dahi yaptırabilir. Kişinin özellikle karın bölgesinden alınan yağ dokusunun istenilen bölgeye enjeksiyonu olan ‘lipofilling’ işleminde dolgunluğun yanı sıra ciltte gençleşme de görülür.
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı
Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu

Yorum Gönder

0 Yorumlar