ünlülerin kullandığı evde kullanıma da uygun saç boyaları - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

ünlülerin kullandığı evde kullanıma da uygun saç boyaları

Syoss Profesyonel Saç Boyaları artık evde kullanıma uygun
 



‘‘Profesyonel Performans’’ın farkını yaşayın!

‘‘Syoss’’ saç bakım ürünleriyle ‘‘Profesyonel Performans’’ın farkını yaşayın! 
Profesyonel performansı ulaşılabilir fiyatlarla sunan ‘‘Syoss’’ ile saçlar sağlıklı parlak ve çarpıcı renklere doyacak. Syoss ile saçlarınız her gün kuaförden çıkmışçasına güzel görünecek.
Uzman kuaför ve saç stilistlerinin uzun yıllara dayanan tecrübelerini bir araya getirerek yarattığı kalitede üretilen Syoss şampuan, saç bakım ürünleri ve saç boyaları ulaşılabilir fiyatlarda profesyonel performansı evinize getiriyor. Her türlü saç tipinin ihtiyacına göre özel içeriklerle geliştirilen üstün performanslı formülü, saçlara sağlıklı bir parlaklık ve göz kamaştırıcı bir görünüm kazandırıyor.
Syoss saç bakımı ailesi; Yoğun Parlaklık, Onarıcı Terapi, Renk Koruyucu, Yoğun Hacim ve Kepek Kontrol çeşitlerinden oluşuyor. Syoss saç bakım ürünleri arasında kırılgan ve mat saçlara ışıltılı parlaklık ve pürüzsüz görünüm kazandıran Yoğun Parlaklık ve ilk yıkamadan itibaren etkisini göstererek saçı 6 haftaya kadar kepekten arındıran Kepek Kontrolü çeşitleri ön plana çıkıyor.
Syoss Saç Boyaları ile “Profesyonel Renk Performansını Ulaşılabilir Fiyata” deneyimleyebilecek ve “kuaförden çıkmış gibi” hissedeceksiniz.
Profesyonel kuaförler ve renk uzmanları tarafından geliştirilen Sysoss, yüksek performanslı formülü ile renk yoğun pigment karışımının saça derinlemesine nüfuz etmesini ve saç tarafından hapsedilmesini sağlıyor. Bu şekilde istenen rengi tam olarak yansıtır. Saçınıza göz alıcı parlaklık veren Sysoss saç boyaları, profesyonel beyaz kapatma sağlıyor. Pro-Vitamin B5 ve buğday proteinleri‘‘ ile zenginleştirilmiş Besleyici Bakım Kompleksi ile saçı yeniden yapılandıran ve saç yüzeyini koruyan ürünler, saçınızın sağlıklı görünmesini sağlıyor. ‘‘Renk koruyucu besleyici bakım kompleksi’’ sayesinde de saçlar, boyama işleminin ardından sağlıkla parlıyor.


black (siyah)saç boyası


chestnut brown(kestane rengi)saç boyası

blue black(mavi siyah)saç boyası

dark vıolet(koyu mor)saç boyası

mahogany brown(maun kahverengi)saç boyası

haselnuss(fındık)saç boyası

frozen chestnut( kestane)saç boyası

golden honey(altın bal)saç boyası

dark blond(koyu sarı)saç boyası

Yorum Gönder

0 Yorumlar