Muhteşem Yuzyıl'daki Hürrem Sultan rolunu başarıyla Meryem Uzerli saç rengi nedir? Hürrem Sultanın saç rengi numarası nedir? - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Muhteşem Yuzyıl'daki Hürrem Sultan rolunu başarıyla Meryem Uzerli saç rengi nedir? Hürrem Sultanın saç rengi numarası nedir?

Meryem Uzerli 

Muhteşem Yuzyıl'daki Hürrem Sultan rolunu başarıyla Meryem Uzerli saç rengi nedir? Hürrem Sultanın saç rengi numarası nedir? soruları saç renklerinde en çok merak edilen sorulardan. 2012'nin moda saç rengini şimdiden belirlediğini düşündüğümüz Hürremin saç rengi mağazalarda "Hürrem Bakırı" adı altında satılmakta. Hürrem Bakırı satışlarından da anlaşılacağı gibi bu sene bu renk saçlar oldukça moda oldu ancak bu rengin size yakışması için  Hürrem Sultan gibi açık bir tene ve renkli gözlere ihtiyacınız var.Buğday tenli ve esmer bayanların ise daha çok karamel yada kumral gibi renklere yönelmesi daha olumlu olacaktır. Hürrem'in sadece saç rengi değil saç modeli de oldukça rağbet görmektedir.Öyle ki bayan kuaförlerinin camlarında asılı "Hürrem'in saç rengi geldi" yazıları görebilmek mümkün.
Hürrem Sultanın saç rengine olan talebi gören boya üreticileri bu rengin adınu "Hürrem Bakırı" koymuşlardır. Tarçın Bakırı olarak da normal satışına devam edilmektedir. Kumral bakırı diye de bulabilmeniz mümkün.
hürrem bakırı Hürremin saç rengi tonu
Hürrem Bakırı: Ten rengi bu şekilde açık ve gözleri renkli bayanların kesinlikle denemeleri gerekir.
Hürrem Bakır Tarçın  bakır tarçın hürrem sultan
Hürrem bakırı saç rengi, hürrem kızılı, hürrem tarçın bakırı saç rengi, gibi isimlerle anılan saç rengi
Hürremin saç rengi hangi numaraBakır tarçın saç rengi hürrem sultan
Bakır ve kızılın karışımından elde edilen "Hürrem Bakırı" Kahve tonlar üzerine bakır tarçın boyanarak elde edilir.Kızıl karamel arası bir renktir.Eğer saçlarınız açık renk sarı vs. ise daha değişik renk elde edebilirsiniz. Bu yüzden evde kendiniz boyadığınızda değişik sürprizlerle karşılabilirsiniz. Kalitesi belli güvenilir bir kuaförde boyatmanız daha az riskli olacaktır. Ten rengi ve saç rengi uyumuna gösterilebilecek en güzel örneklerden biri olan bu uyumu sizlerin de yakalayabilmeniz dileklerimizle

Yorum Gönder

0 Yorumlar