İstanbul Shopping Fest 2012 başlıyor - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

İstanbul Shopping Fest 2012 başlıyor


İstanbul Shopping Fest 2012 başlıyor.Bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Shopping Fest 2012 başlıyor.

İstanbul’u dünyanın önemli alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi amaçlayan İstanbul Shopping Fest 9-29 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor.
Geçen yıl büyük ses getiren İstanbul Shopping Fest’in bu yıl da büyük ilgi görmesi beklenirken,festivalde 7 milyar TL’lik ciro hedefleniyor.

İstanbul Shopping Fest’te %50′yi aşan indirimler

Alışveriş, kültür ve eğlence festivali İstanbul Shopping Fest, hazır giyimden teknolojiye bütün marka ve ürünlerde yüzde 50′yi aşan indirimlerle yine ziyaretçilerinin yüzünü güldürecek.
Festival süresince İstanbul’un onlarca noktasında, alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda birçok etkinlik gerçekleştirilecek. İstanbul, 21 gün ve gece süresince bir eğlence merkezine dönüşecek. Festival coşkusunun rengarenk yaşanabilmesi için cadde ve sokaklar özel tasarımlar ve ışıklarla süslenecek.

İstanbul Shopping Fest’e özel  sokak partileri, şenlikler, sürpriz eğlenceler…

Bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Shoppinde Fest’te ünlü sanatçıların konserleri, sokak partileri, şenlikler, sürpriz eğlenceler, müzik etkinlikleri, yarışmalar, moda gösterileri, yurt dışından gelecek özel grupların şovları ve defilelerle birbirinden renkli görüntüler yaşanacak.
Birbirinden güzel hediyeler, kampanyalar ve çekilişlerlerin yapılacağı festival kapsamında, sezon ürünlerinde indirim, alışveriş merkezlerinde yıldızlı alışveriş geceleri ve etkinlikleri gerçekleştirilecek.

İstanbul’un cazibe noktalarında doyasıya alışveriş

Festival, 100′ün üzerinde modern alışveriş merkezinin yanı sıra Taksim, Nişantaşı, Şişli, Bakırköy, Fatih, Bahariye ve Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un cazibe noktaları olan alışveriş caddeleri ile birçok ünlü markaya ev sahipliği yapacak.
Geçen yıl yurt içi ve yurt dışından 5 milyon ziyaretçi ağırlayan festivalin bu yıl da milyonları kucaklaması bekleniyor.
İstanbul Shopping Fest, 9 Haziran Cumartesi günü 11.00-14.00 saatleri arasında İstiklal Caddesi’nde, 17.00-19.00 saatleri arasında Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek olan kortej yürüyüşü ve beraberinde yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerle başlayacak.
Kentin önde gelen temsilcilerinin de katılacağı etkinlikte Kent Orkestrası, Tiny People ve Zalinde gösteri gruplarının şovları, poi ve tahtabacaklar, jonklörler, palyaçolar ve kaykay showman’ler olmak üzere toplam 400 kişilik gösteri ekibi korteje renk katacak.
Alışverişle eğlenceyi bir arada sunan İstanbul Shopping Fest kapsamında, İstiklal Caddesi ve Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek olan kortejde festivale katılan alışveriş merkezleri ve markaların gerçekleştireceği aktiviteler de misafirlere farklı bir gün yaşatacak. Etkinlikte ayrıca İstiklal ve Bağdat caddelerindeki mağazalar da indirimler ve promosyonlar ile misafirlerini ağırlayacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar