Kumsalda Retro Havası 2012 bu modeler damga vuracak - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Kumsalda Retro Havası 2012 bu modeler damga vuracak

Kumsalda Retro Havası

Filedelfiya’ lı tasarımcı Lauren Moffatt ,Rob Pepin ortaklığında kurduğu Amerika merkezli markası ile yaklaşık on iki yıldır, hazır giyimi konusunda oldukça başarılı koleksiyonlara imza atıyor. Özellikle Hollywood starları tarafından tercih edilen marka, sanat dokunuşları taşıyan modern koleksiyonları ile yüksek segmente hitap etmekte.
Bu sezon 2012 yazı için hazırladığı ilk deniz giyim koleksiyonu ile karşımıza çıkan marka, hem feminen hem de masım bir görünüme sahip olan parçalarını 1970’lerin Amerika modasının hakim olduğu renk ve motiflerinden ilham alarak tasarladı. Sezonun hit trendlerinden plise, çiçek ve çizgilere koleksiyonunda ağırlık veren Moffatt, birkaç sezondur hepimizin tercih ettiği straplez bikinilerin yanı sıra klasiklikten vazgeçmeyenler içinde mayo tasarımları hazırladı.
Mercan, sarı, gri, beyaz, yeşil, lacivert ve kırmızı kullanılarak hazırlanan on iki parçalık koleksiyon, fırfır ve tek kol detaylarıyla diğer koleksiyonlardan belirgin bir şekilde ayrılmakta. Fiyatları 200 ile 250$ arasında değişen koleksiyonun satışı ise laurenmoffatt.net yapılmakta.
Modazon ekibi olarak, kolay bir şıklık yaratabileceğiniz ve büyük şapka ile vintage güneş gözlükleriylerahatlıkla tamamlayabileceğiniz tatil kombininizi, Lauren Moffatt’tan seçmenizi tavsiye ederiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar