Doğru güzellik - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Doğru güzellik


Doğru güzellik!

1 Göz renginizle aynı farı sürmek hatalı bir makyajdır.
YANLIŞ: Bu bir hata değildir; örneğin, kahverengi far kahverengi gözlerle harika bir uyum sağlar. Bununla birlikte uzmanlar göz rengiyle hafif bir zıtlık yaratacak tonları tercih etmenin kilit nokta olduğunu söylüyor. Mavi gözlere neon mavi göz kalemi, kahverengi gözlere bronz far ya da yeşil gözlere koyu yeşil tonları, doğal göz rengini ortaya çıkarıyor.
2 Tırnakları zıt yönlerde törpülemek zararlıdır.
DOĞRU: Törpülerin aşındırıcı yüzeyi tırnakların ayrılmasına yol açabilir. Her zaman tek yönde törpüleyin: Törpüyü bir kenardan ortaya kadar hareket ettirin ve sonra aynı hareketi diğer kenardan başlayarak uygulayın. Eğer aceleniz varsa, kristal tırnak törpülerini deneyin!
3 Yatmadan önce sivilcenin üzerine diş macunu sürünce sabah yok olur.
YANLIŞ: Diş macununun acil durumlarda etkisi olsa da, sivilcenin yok olmasını sağlamaz. Diş macunu dişten kiri yok eder ve bakteriyi öldürür, ki bu sivilce tedavisi için çok iyidir. Fakat bu macunların çoğu anti bakteriyel özelliklere sahip olduğu için beyazlatıcı etkileri vardır, bu da cildin kurumasına ve tahriş olmasına sebep olabilir.
4 Saçları sık kestirmek daha çabuk uzamasını sağlar.
YANLIŞ: Saç uçlarının kırılması, saçların uzamayacağını ve kestirmek gerektiğini göstermez. Saç her zaman belirli ölçüde uzar ve bu ölçü ayda ortalama yarım santimdir. Saçları düzenli kestirmek onları güçlendirir, bu da onların daha uzun görünmesini sağlar.
5 Jöleli şekerleme yemek tırnakları güçlendirir.
YANLIŞ: Tırnak güçlendirici cila kullanın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar