kirpikleriniz için bitkisel bakımlar - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

kirpikleriniz için bitkisel bakımlar

Her kadın uzun, gür ve kıvrık kirpikleri olsun ister. Fakat yaratılış farklılıkları sebebiyle kimi kadında kirpik yok denecek kadar az ve seyrektir. Bu sorun için kimi kadınlar kirpik perması yöntemini dener, kimisi de kozmetiklerin ve takma kirpiklerin arkasına sığınır. Biz bu makalemizde kısa ve zayıf kirpikler için bitkisel bakım kürleri önereceğiz. Bu yöntemlerle kirpik bakımı yapabilir, uzun , gür ve kıprık kirpiklere sahip olabilirsiniz. İşte kirpikler için bakım formülleri..



Dökülen Kirpikler İçin :
10 gr. badem yağı, 5 gr. lanolin ve 5 gr. vazelini karıştırıp benmari usulü karıştırarak eritin. Küçük bir cam kavanoza koyup her gün düzenli olarak sürün. Ardından da papatya çayına pamuk batırıp göz çevrenizde bekletin
Kirpikleri uzatmak için :
1 bardak suyu kaynatın. 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı ekleyip karıştırın. Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın. Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.
Daha uzun ve gür kirpikler için eşit miktarda Hint yağı ile badem yağını küçük bir şişede karıştırın. Bu karışımı 15 gün boyunca yatmadan önce, gözlerinize kaçırmamaya özen göstererek, kulak temizleme pamuğu yardımıyla kirpiklerin kökünden ucuna doğru sürün. Kirpiklerinizin beslenerek güçlendiğini ve uzadıklarını fark edeceksiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar