Kirpiklerdeki Rimele Son - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

Kirpiklerdeki Rimele Son

Kirpiklerde rimele son: İpek kirpik uygulamasından haberiniz var mı? Artık kendi kirpikleriniz rimelle uzatılmış gibi yoğun, uzun ve kıvrık olacak. Üstelik rimel temizleme derdinede son. Keratinli yapıştırıcı ile kirpiğe zarar vermeden her bir kirpiğe tek tek özenle uygulanan ipek kirpikler doğal insan saçından üretiliyor ve dogal kirpiğinizde ağırlık ve yapaylık hissetmeden haftalarca kullanabiliyorsunuz. Kullandıkça meydana gelebilecek deformeler için bakımlarınıda düzenli olarak yaptırdığınız sürece 1 sene rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Kırılmayan göz alıcı tırnaklar için protez tırnak teknolojisi. Doğal tırnağınız cilde uyumlu yapıstırıcı kullanılarak istenilen boyutta uzatılır ve üstü cam parlaklığında jel ile kaplanır. Uv lambası ile sabitlenen bu muhteşem görüntü bakımlarını düzenli olarak yaptırdığınız sürece yıllarca sizinle. Frenchli yada doğal tırnak görünümlü olarak uygulanan sistemde üzerine istediğiniz ojeyi sürerek kullanabilirsiniz. Ojenizi asetonsuz oje cıkarıcı ile silip altındaki cam parlaklığının gitmediğini görmek son derece rahatlık. Kırılmak yok, oje tazeleme derdi yok. Özellikle çalışan bayanların tercih ettiği protez tırnak uygulaması, son teknoloji uv lambaları kullanılarak 1.5 saatte yapılır ve bakımlarıyla birlikte yıllarca kullanılır. Ev işlerinde, temizlikte kırılan, ojesi soyulan, yumuşak tırnaklarınız protez tırnak cam parlaklığı ve sağlamlığıyla göz alsın!
Kalıcı makyaj uygulamasıyla, her sabaha sürmeli gözlerle muhteşem sekli olan kaşlarla uyanmak kim istemez ki. Yüzümüzdeki ifadenin anlamını her zaman sabitlemek mümkün. Kaşlarınızı kaldırıp adeta keman kaşlı ceylan gözlü diye tabir edilen güzellikte 3 yıl boyunca sabitlemek hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştıracak. Şeklinden memnun olmadığımız kaşlarımız, her akşam temizlediğimiz göz kalemlerimiz artık tarih oldu. 30 ila 45 dakika arasında süren uygulama size en az 3 yıl rahatlık sağlar. Tüm zaman kaybınızdan ve masraflarınızdan kurtulmanın tam vakti.
SPA ile rahatlamak ayağınıza geldi.. SPA Pedikür ve Manikür ile masajlı el ve ayak bakımı kış günlerinde hepimizin ihtiyacı. Tüm yılın yorgunluğunu ayaklarınızdan çıkarıp atın. Özel peeling ve scrub ile temizlenen cildiniz bakım maskesi ile ısıtılmış özel havlulara sarılır, bekletilir. Maskeden arınan cilt son kat nemlendiricisi ile nemlendirilir ve bakım yağları ile bakım tamamlanır. Sonuc: yeni doğmuş eller ve ayaklar…

Yorum Gönder

0 Yorumlar