duvarlar nasıl temizlenir - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

duvarlar nasıl temizlenir

Kış aylarının gelmesiyle birlikte yanan kalorifer ve sobaların isleri nedeniyle duvarlarımız çabucak kirlenir. Genelde yaza girerken ve yazdan çıkarken yapılan derin temizlik içinde , duvar temizleme yapmış ya da boyatmış olsanız da bir bakmışsınız kış bitmeden duvarlarınız kirlenmiştir. Bu sebeple kış ortasında da duvar temizliği yapmanız gerekebilir. Peki siz duvarlarınızı nasıl temizliyorsunuz? Bu yazımızda duvar temizliği nasıl yapılır, ayrıntılarıyla anlatacağız sizlere..


Çok sevimsiz bir iş olan duvar temizliğini en kolay nasıl yaparım sorusunun en pratik cevabı şudur; odanın ortasına kaynar su dolu kabı koyup camı kapıyı kapatıp odanın buharlaşmasını sağlamanız gerek. Bu sayede duvardaki kirler yumuşamış olur. Temizliğin daha kolay hale gelmesini sağlarsınız. Boyalı duvarları silip kuruladıktan sonra nişastalı su ve sünger yardımıyla duvarları tekrar silin. Bu işlem bir sonraki temizliğin kolaylaşmasını sağlamaktadır.
Mutfak duvarlarının temizliğinde kullanacağınız suya sabunla beraber 1 kaşık dolusu tuz ilave edin. Bu sayede duvardaki yağ ve is lekesini çıkartmak daha kolay olacaktır.
Duvar kağıtlarının temizliğinde yulaf ununa batırılmış bir penye bezle silmek yeterli olacaktır. Bu şekilde yapılan silme işlemi sayesinde duvarlarınız ayrıca leke tutmayacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar