bebeğiniz emerken terliyorsa - en yeni örgü bere modelleri,2020örgü modelleri,en yeni bayan örgüleri,en yeni bebek örgüleri

bebeğiniz emerken terliyorsa

Anneler Çocucuğum emerken çok terliyor,başını ve boynunu ter kaplıyor, hatta teri o kadar yoğunki bana geçiyor şikayetinde zaman zaman bulunurlar.bu durum Çocuğunuzun kalp rahatsızlığının habercisi olabilir.dikkatli olun.

Çocuklardaki kalp hastalığının emerken terleme, sık nefes alma, ağlarken morarma, çabuk yorulma, tekrarlayan akciğer enfeksiyonu ve gelişim geriliği gibi belirtilerle kendini gösterdiği bildirildi.
Prof. Dr. Metin Kılınç, kalp rahatsızlıklarının doğuştan ya da sonradan olabildiğini belirterek, genellikle doğum sonrasında yapılan muayenede kalp rahatsızlıklarının tespit edildiğini dile getirdi. Doğum sonrasında tespit edilemeyen kalp rahatsızlıklarının ilerleyen dönemde önemli belirtiler verdiğini belirten Kılınç, “Kalp rahatsızlığı olan bebekler, biberonu ya da annesini iyi ememez. Emerken terler, sık sık nefes alma ihtiyacı duyar, ağlarken morarabilir. Tekrarlayan akciğer enfeksiyonu da çocuklarda kalp hastalığının belirtilerinden. Nefes alıp verirken kalpten gelebilecek sesler de kalp rahatsızlığını belli eden etkenlerdendir” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar